Rafting-Caiac-Călărie-Escaladă-Tiroliană-Drumeții

Rafting-Caiac-Călărie-Escaladă-Tiroliană-Drumeții

BUCOVINA ADVENTURE vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de activități outdoor potrivite pentru toate vârstele, de la cei mai mici la cei mai mari! 

Pentru că siguranța este pe primul loc, am investit mult în echipament de protecție de ultimă generație de cea mai bună calitate (căști, veste de salvare si protecție, costume de neopren, corzi și sisteme de siguranță). Instructorii în compania și sub supravegherea cărora se desfășoară toate aceste activități sunt experimentați și acreditați de forumurile competente în domeniu. 


Vouchere-cadou

Cu siguranță fiecare dintre voi v-ați aflat în situația în care trebuia să oferiți un cadou unei persoane dragi și nu întotdeauna ați avut inspirație, nu ați știut ce ar fi mai potrivit pentru aceasta sau ce ar aprecia mai mult. Tocmai din acest motiv, venim  în sprijinul vostru cu oferta de Voucher-cadou.

Cum se procedează cu aceste Vouchere-cadou:

  • ne contactați telefonic/ prin email și ne comunicați activitatea/activitățile pe care doriți să le „oferiți” cadou
  • stabilim împreună perioada sau ziua 
  • platiți cash sau prin virament bancar contravaloarea voucherului (contravaloarea activităților alese)
  • noi vă trimitem prin fax, poștă sau email voucherul cu toate datele dumneavoastră. Cu acesta, beneficiarul se va prezenta la noi la data și locul stabilit

Aceste vouchere sunt trasmisibile și pot fi comandate pentru una sau mai multe persoane.

 

 

 garantăm că aceste cadouri nu dau niciodată greș, nici măcar la cele mai pretențioase și sofisticate persoane! :)

 


Tabere și Team-building

Trăim în secolul vitezei, iar internetul și calculatorul ocupă tot mai mult timp din viața fiecăruia dintre noi. Copii sau adulți, cu toții petrecem ore în șir cu privirea în monitor. Este necesar să ne gândim măcar din când în când dacă direcția în care ne îndreptăm este cea bună și dacă nu ar trebui să interacționăm mai mult unii cu alții, dar și cu natura și toate componentele ei.

În general viața de oraș înseamnă stat la birou, aglomerație, zgomot, poluare, stres, deadline-uri și rutină. Pentru îmbunătățirea stării de spirit și a menținerii unei nivel bun de sănătate, este mai mult decât necesar ca aceste activități zilnice stresante să fie alternate cu ieșiri în natură cât mai dese, variate și antrenante. Stresul constant nu afectează doar adulții, ci și pe cei mici: teme, note, program încărcat, lipsa unor activități sportive constante etc.Tocmai de aceea am conceput atât tabere și excursii pentru copii, cât și programe de team-building pentru adulți.

 

Un bun părinte știe mereu ce este cel mai bine pentru copilul său, iar un bun manager va ști ce să aleagă pentru a avea o echipă unită, pentru a mări gradul de cooperare între angajați și implicit randamentul acestora în cadrul firmei!

Copyright,Bucovina Adventure © 2014.
Responsabil clienti                                                                                        Creat de J.Daniel.
    
0745.434.643
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.